Junior supply chain medewerker

Vacaturenummer
10-0052899
Regio
Noord-Holland
Uren per week
38
Opleidingsniveau
VWO Universiteit HBO
Soort werk
Productiemedewerker, Overig, Logistiek, Financieel, Agrarisch, Administratief / Secretarieel
Werkervaring
3-5 jaar, Starter, Student
Contact
Moniek
moniek@allure-online.nl
010 447 90 65
Solliciteer

Functieomschrijving

Het Regional Seed Supply Team van onze internationale klant gespecialiseerd in landbouwoplossingen is op zoek naar een junior inventaris specialist.

'Onze voorraadspecialist zijn, betekent dat je ervoor zorgt dat onze goederen altijd klaar staan om overal ter wereld in de juiste hoeveelheid en kwaliteit te worden verzonden, zonder vertraging.

Ben jij een teamspeler met een nieuwsgierige geest, in voor een uitdaging en leergierig? Dan bent je een perfecte fit voor het Regional Seed Supply Team. Je maakt deel uit van een jong, ambitieus en internationaal team dat eigenaarschap en zelfinitiatief waardeert, als onderdeel van hun ambitie om samen continu te verbeteren. Deze afdeling biedt een informele en enthousiaste werkomgeving waar je lid bent van een zeer bekwaam multicultureel “gezin”.

Om preciezer te zijn, bent je verantwoordelijk voor:
• Het opstellen van de inventaris, om te zorgen dat goederen tijdig op voorraad zijn, met de juiste hoeveelheid en kwaliteit;
• Proactieve planning via systeemtools (SAP, rapportagetools, enzovoort) en dagelijks nauw communiceren met verschillende belanghebbenden voor het volgende:
• Het nemen van tijdige beslissingen over het schoonmaken, verwerken, upgraden en junking van zaden in overeenstemming met het bedrijfsbeleid en de richtlijnen;
• Volgen van kwaliteitswijziging van voorraden en informeren van relevante belanghebbenden, overleggen met managers van kwaliteitsbewaking wanneer nodig;
• Ervoor zorgen dat alle bruikbare voorraad geldige testresultaten en kwalificaties hebben volgens de bedrijfs- en marktstandaarden;
• Beheer van (geen) voorspelde verkooporders en het geven van updates over de toevoersituatie aan de marktspecialisten;
• Herziening en analyse van de bevoorradingssituatie om mogelijke voorraadtekorten te identificeren, en pro-actieve prioriteitstelling van processen en productie om de verschillen te overbruggen;
• Rapporteren van hard tekort aan de regionale voorraadbeheerder en overleggen met de marktspecialist / commercieel team voor alternatieve oplossingen.

Functie eisen

Om al het bovenstaande te beheren, werkt u nauw samen met de Market Specialist, de afdeling Quality Assurance en de Plant Operations afdeling. Je beschikt over een reeks communicatieve vaardigheden, evenals het vermogen om analytisch te zijn met een scherp oog voor detail.

- Minimaal afgeronde HBO opleiding;
- Affiniteit met Logistiek, Supply Chain of de agrarische / landbouw branche;
- Woonachtig in de omgeving van Enkhuizen;
- Fulltime (38 uur) beschikbaar;
- Uitstekende kennis van de Engelse taal, goede kennis van de Nederlandse taal;
- Ervaring met Microsoft Office en eventueel SAP (geen eis).

Aanbod

- Instap salaris €2600 bruto per maand bij 38 uur per week;
- Goede doorgroei / door leer mogelijkheden;
- Een stimulerend en collegiaal team;
- 7 maanden contract als start overeen komst.

Onze klant is een internationaal bedrijf, gestationeerd in 67 landen wereldwijd, met 20.000 werknemers. Hun missie is om de grootste uitdagingen in de landbouw aan te pakken en een evenwichtige maaltijd toegankelijk te maken voor iedereen op de planeet.
Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van een breed scala aan duurzame oplossingen die boeren wereldwijd, groot en klein ondersteunen, om te voorzien voor de immer groeiende wereldbevolking.
Boeren zijn het ondersteuningssysteem van de wereld, om dag in dag uit hun mensen te voeden, te kleden en energie te geven. Onze klant helpt hen door zich te concentreren op gewasbescherming, plantenveredeling, precisielandbouw en biotechnologie.
Een mensgericht bedrijf dat teamwork en diversiteit waardeert en een cultuur omarmt waar iedereen in mee kan doen.
Ze zijn in veel landen over de hele wereld uitgeroepen tot a Great Place to Work in veel. Je zult een winnende cultuur ontmoeten, niet door concurrentie, maar door positieve en zinvolle relaties, die samen werken aan het aanpakken van de hedendaagse landbouwuitdagingen. Werken voor hen geeft je geweldige mogelijkheden voor je loopbaanontwikkeling, zowel intern als bij internationale opdrachten.


https://www.youtube.com/watch?v=MTWGgmW8g7M

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6408252156834574336

www.advancingtogether.com

#logistiek # logistics # supplychain #supply #agriculture #seedvalley

Top