TEAMLEIDER KWALITEIT 32 uur Westland Nieuwe baan Kwaliteitsmedewerker Duits

Vacaturenummer
10-0053115
Regio
Zuid-Holland
Uren per week
32
Opleidingsniveau
Universiteit MTS MBO HTS HBO
Soort werk
Techniek, Productiemedewerker, Overig, Logistiek, Agrarisch, Administratief / Secretarieel, Transport
Werkervaring
Contact
Recruitment
info@allure-online.nl
010 447 90 65
Solliciteer

Functieomschrijving

Deze organisatie is dagelijks bezig onze producten in hoge kwaliteit op efficiënte wijze van leverancier tot aan onze klanten te verzorgen. Van controle op de inslag tot aan de levering achter de deur van onze klant. Om dit proces steeds weer te blijven verbeteren zoeken we nieuw talent! Ben jij in staat samenwerking tussen verschillende teams te bevorderen, kan jij inzicht leveren waardoor wij onze kwaliteit van werken kunnen verbeteren? Bekijk dan deze vacature!

TEAMLEIDER KWALITEIT 32 UUR

Samen met ons streef je ernaar dat de kwaliteit van werken bovenaan staat. Op de eerste plaats dat je collega’s zo optimaal mogelijk kunnen werken, waardoor we met plezier de producten op de beste manier verwerken, met als resultaat een zeer te vrede klant. Hierin neem je het voortouw, bevraag je ons wat we kunnen verbeteren en ondersteun je ons met het implementeren hiervan.

WAT IS JOUW ROL?

Als teamleider kwaliteit zorg je ervoor dat de verwerking van de orders en de product zelf natuurlijk van hoge kwaliteit is. Je maakt onderdeel uit van het kwaliteitsteam. In je functie is het van belang dat je overzicht houdt, inzicht hebt en ons leert waarom we wat doen. Natuurlijk is het handig als je kennis van bloemen en planten hebt, maar logistiek inzicht en goede communicatieve vaardigheden vinden wij nog belangrijker. Het coachen, aansturen en begeleiden van je team is een belangrijk onderdeel. Je neemt actief deel om de werkwijze en communicatie onder ons te verbeteren en kan dit op een juiste manier implementeren.


Functie eisen

JIJ BENT:
• Secuur en zorgvuldig;
• In staat om met productiepieken om te gaan;
• Communicatief vaardig en hebt organisatorisch vaardigheden;
• Gemotiveerd en je steekt graag de handen uit de mouwen!
• Stressbestendig en kan onder druk werken;
• Een echte teamspeler met als doel een tevreden klant;
• In staat Duitse leverancier te woord te staan.

Aanbod

WAT BIEDEN WIJ?
• Een leuke parttime functie in een dynamisch, informeel familiebedrijf met veel ambities;
• Kansen om persoonlijk te groeien! Als middelgrote, groeiende onderneming zijn er altijd mogelijkheden voor je beschikbaar;
• Salaris/ Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de CAO Groothandel bloemen en planten;
• Een werkplek bij ons op locatie in Honselersdijk;

Pas jij helemaal in deze omschrijving en zou je ons team willen versterken? We zien jouw e-mail inclusief CV dan graag (vóór de sluitingsdatum van 10 december 2018) verschijnen.

Wil je meer weten? Bel dan met Moniek: 0104479065.

Top