Junior Market Specialist Bergschenhoek Rotterdam Logistiek Supply Chain

Vacaturenummer
10-0053121
Regio
Zuid-Holland
Uren per week
38
Opleidingsniveau
HBO MBO Universiteit
Soort werk
Logistiek, Overig, Transport
Werkervaring
3-5 jaar, 6-10 jaar, Meer dan 10 jaar, Starter
Contact
Recruitment
recruitment@interactief-groep.nl
010 447 90 65
Solliciteer

Functieomschrijving

Als junior marktspecialist bent je de laatste schakel van de Bayer EMEA Vegetables Seeds-distributieketen en probeert je de brug te slaan tussen de supply chain en de markt.

Aan de ene kant moeten we weten wat de markt nodig heeft en aan de andere kant wat er in de toeleveringsketen gebeurt (tekorten, kwaliteitsdalingen, enz.).
Deze rol is belangrijk omdat we zowel vraag als aanbod op elkaar afstemmen en zichtbaar maken.
Je bent zelfstandig en volledig verantwoordelijk voor je eigen portfolio (op basis van gewassen en / of op basis van het land).

Als een teamspeler met een nieuwsgierige geest, ben je een perfecte match voor ons regionale supply team. Je maakt deel uit van een jong, ambitieus en internationaal team dat verantwoordelijkheid en zelfinitiatief waardeert, als onderdeel van hun ambitie om samen continu te verbeteren. Deze afdeling biedt een informele en enthousiaste werkomgeving waar je lid bent van een zeer bekwaam multicultureel team.

Functie eisen

Om preciezer te zijn, bent u verantwoordelijk voor:
• Coördineren: op korte termijn zorgen dat orders / verkoopverzoeken worden gedekt en aan de juiste vereisten wordt voldaan.
• Planning: de prognose is op de lange termijn gedekt. Zorg dat de planning word opgevolgd in de rest van de supply-organisatie.
• Communiceren: zorg voor zichtbaarheid van de planning voor het hele bedrijf op via interdepartementale vergaderingen (Integrated Business Planning - IBP).

Je werkt op dagelijkse basis samen met de voorraadspecialisten, de afdeling Quality Assurance en de afdeling Plant Operations. Je hebt een reeks communicatieve vaardigheden, maar bent ook analytisch en hebt een scherp oog voor detail.

Aanbod

Meer informatie: Moniek 0104479065

Top