Document controller

Vacaturenummer
10-0053122
Regio
Zuid-Holland
Uren per week
38
Opleidingsniveau
HBO MBO Schoevers Universiteit VWO
Soort werk
Administratief / Secretarieel, Overig
Werkervaring
3-5 jaar, 6-10 jaar, Meer dan 10 jaar
Contact
Moniek Olsthoorn
m.olsthoorn@allure-online.nl
010 447 90 65
Solliciteer

Functieomschrijving

WAAR GA JE WERKEN?

Bayer Crop Science is het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van groentezaden. Ze lopen voorop in het ontwikkelen van hybride die niet alleen de voedingswaarde verhogen, maar ook voor een optimale productie zorgen waarbij het gebruik van chemicaliën zoveel mogelijk wordt beperkt. Ze zijn gedrevenheid om consequent innovatieve producten te introduceren dit maakt het doen van onderzoek tot de kern en de toekomst van Bayer Crop Science

WAT GA JE DOEN?

Voor de locatie in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een administratieve secretariële Ster die 3 rollen gaat combineren in 1 fulltime functie. Je taken een combinatie van contract administratie, Record retention en managment van het extremis systeem.

Overige taken als export document coördinator:
• Ontwikkelen van record labels;
• Bijhouden welke wijzigingen er zijn in de wetgeving van data archivering;
• Contact houden met verschillende afdelingen in binnen en buitenland met betrekking tot data archivering;
• Bijhouden van handleiding, procedures, interne websites met betrekking tot date beheer;
• Je bent de voorzitten van de data beheer werkgroep;
• Je coördineert de vernietiging van data;
• Je houd tijd registratie bij in extremis.
Functie eisen

WIE BEN JE?

• Minimaal een MBO opleiding;
• Minimaal 2 jaar werkervaring met opstellen van documenten en archief taken;
• Ervaring met SAP;
• Goede schriftelijke beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

WAT BIEDEN WIJ JE?
Je salaris valt in schaal E van de tuinzaad cao en bedraagt minimaal €2400,- en maximaal €3100,- bruto per maand. Boven de 5km woon werk verkeer word reiskosten vergoed. Bij fulltime dienstverband bouw je 25 vakantiedagen per jaar op en je vakantiegeld bedraagt 8,33%. Ben je boven de 35 jaar krijg je ook extra verlof uren.
Een nieuwe medewerker word aangenomen via ons uitzendbureau maar de baan is geen tijdelijk project en is dus echt voor de langere termijn, in de toekomst mogelijk voor vast.
On the job word je ingewerkt om de branche specifieke kennis op te doen. De werkgever investeert tijd en geld in jouw ontwikkeling en dus in je toekomst.
Bayer crop science is een mensgericht bedrijf dat teamwork en diversiteit waardeert en een cultuur omarmt waar iedereen in mee kan doen.
Ze zijn in veel landen over de hele wereld uitgeroepen tot a Great Place to Work. Je zult een winnende cultuur ontmoeten, niet door concurrentie, maar door positieve en zinvolle relaties, die samen werken aan het aanpakken van de hedendaagse landbouwuitdagingen. Werken voor hen geeft je geweldige mogelijkheden voor je loopbaanontwikkeling.

Top