;

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl
03-02-2016

Onze nieuwe uitstraling is een kroon op onze samenwerking met de Interactief Groep.

Het resultaat is niet alleen een zeer brede, maar ook diep georiënteerde HR onderneming gevormd door vier gespecialiseerde HR teams. Opererend onder één dak en verbonden door één naam: de Interactief Groep. En daarbij past een nieuwe, verhelderende uitstraling. Een gezamenlijke identiteit die de kroon is op onze samenwerking.

Het straalt precies datgeen uit waar wij voor staan: de band die wij met elkaar en onze klanten aangaan, ons vooruitstrevende zicht op talent en de gezamenlijke kracht die wij hebben door de persoonlijke prestaties die wij leveren. Een samenwerking die ons met elkaar versterkt en de slagkracht geeft om toekomstgericht te kunnen ondernemen. Die toekomst kunnen we niet exact voorspellen, maar we kunnen wel zorgen dat we er klaar voor zijn. Samen zijn we sterk in werk.

Wij zijn namelijk nog steeds de Rotterdamse no-nonsense-, hard-werken- en recht-door-zee-onderneming zoals iedereen van ons gewend is. Maar nu met een naam die bij ons past en onze kracht als groep uitstraalt. Met dezelfde passie, diensten en services, en bereikbaar onder dezelfde contactgegevens, gevestigd op hetzelfde adres. Maar wel met een hernieuwd doel: absoluut voorop te lopen op het gebied van flexibele arbeid.  

Top